21 грудня у Черкасах друга команда Київ-Баскета зіграла перший зі спарених матчів з Черкаськими Мавпами-2. Обіграти господарів підопічним Максима Балашова не вдалося. Поразка 58:68.

Як виявилося, нестабільність не перестала бути головною ознакою молодої команди Київ-Баскета-2. Обігравши у попередньому турі вдома в овертаймі Львівську Політехніку і самі хлопці, та й їхній тренер давали зрозуміти, що ось тепер вони зможуть! Але не судилося. Відтоді минуло майже два тижні, емоції вляглися, кураж зник, і новий матч з новим суперником треба було розпочинати з нуля. І дарма, що цей суперник пасе задніх у турнірній таблиці.

Гості провалили третю чверть, у якій набрали вдвічі менше очок за суперника. А виходили на другу половину за семиочкового відставання. То ж у заключній чверті їм треба було відігрувати 17 очок. Суперник не дозволив цього зробити.

У складі господарів дабл-даблом відзначився Ігор Сергеєв (12оч+18пб). Ще більш результативно зіграв за нову команду колишній гравець Київ-Баскета-2 Олег Бондаренко, в активі якого 18 очок. Разом з представником гостей Іллею Зайцем, який також набрав 18 очок, він став найрезультативнішим гравцем матчу.

Поразка не дозволила Київ-Баскету-2 наздогнати у турнірній таблиці Черкаські Мавпи-2. 22 грудня команди зіграють повторний поєдинок.

Вища ліга

21 грудня

м. Черкаси

Черкаські Мавпи-2 – Київ-Баскет-2 68:58 (18:13, 16:14, 20:10, 14:21)

Статистика матчу